Agile HR Officer

Bouw mee aan de mooiste thuisbasis voor wendbaar samenwerken!

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Jij weet goed in te schatten waar jouw collega’s energie van krijgen! Met jouw kijk op modern samenwerken weet jij het talent te vinden en te binden om zich te kunnen ontplooien.

Jouw dag begint in het hart van Utrecht. In een karakteristiek oud schoolgebouw vlakbij de Oudegracht en Ledig Erf. Onder het genot van een goede kop koffie en leuke muziek bedenk je waar je vandaag waarde wilt gaan creëren. Het blijkt weer een gezellige dag te worden.

Vandaag zijn er ook een hoop andere collega consultants op kantoor. Er is genoeg afwisseling en dynamiek te verwachten. Gelukkig is er ook ruimte om je goed te kunnen focussen ;-).

De agenda voor vandaag heb je inmiddels scherp. Je wilt een nieuw event gaan organiseren voor de collega’s omdat je merkt dat hier behoefte aan is. Ook heb je zojuist gezien dat er vandaag een aantal mogelijke opdrachten zijn binnengekomen die goed aansluiten bij het profiel van de ShftCtrl consultants.

Je bent bekend met alle teamexpertises en schakelt met de consultant voor wie je de opdracht hebt gespot. Je zorgt ervoor dat de relevante gegevens op tijd worden gedeeld zodat een kennismaking plaats kan vinden. Daarna doe je nog een aanbieding voor een mogelijk nieuwe collega. Spannend!

Je schiet ook alvast een meeting in omdat je samen aan de slag wilt met een integrale visie op agile hr vanwege de groei van ShftCtrl. Fijn dat je hier samen met het team mee aan de slag kunt gaan.

Al doende realiseer je je dat een verbetering van het functiehuis kan gaan helpen om een goede structuur voor nieuwe en bestaande collega’s neer te zetten. Hier wil je graag over sparren met je collega’s. Tijdens het brainstormen merk je dat er arbeidsvoorwaardelijke verbeterkansen zijn. Toch maar eens snel starten met het experiment van waardering en beloning. Gewoon doen! Het is fijn dat iedereen graag mee helpt en denkt. Gaaf dat je alle ruimte krijgt om te ondernemen. Jouw gedrevenheid komt helemaal tot zijn recht.

In het kader van je persoonlijke ontwikkeling verdiep je je vandaag in een onderdeel van agile. Vanmiddag ben je bij een agile team event, zodat je steeds beter kunt begrijpen hoe dit werkt en hoe je dit op de lange termijn zelf kunt doen.

Tussendoor nog even een aantal administratieve werkzaamheden regelen en dan op naar de teamborrel om de hoek. Een leuke afsluiting van de dag!

Dit ben jij!

Als Agile HR Officer ben je zowel vanuit de mens als proces bij team Shftctrl betrokken. Je bent iemand die graag aan de slag gaat.

Jouw executionele vaardigheden komen goed van pas binnen onze ‘startup’ omgeving. Je hebt een gezonde dosis pragmatiek en bovenal positiviteit en creativiteit.

Ook ben je graag onderdeel van het team, jouw openheid en kwaliteiten om makkelijk verbinding te maken zijn goed vertegenwoordigd. Zodoende kun je effectief bouwen aan de fundamenten van onze organisatie.

Je durft je kwetsbaar op te stellen. Fouten maken is voor jou geen probleem. Maar soms kan dit best wel even spannend zijn. Samen leren is onderdeel van wie je bent.

Recruitment, talent management en human resources (HRM) in combinatie met het verkennen van de wereld van agile zie je als een vertrekpunt voor je eventuele toekomstige ontwikkeling naar agile consultant.

Nog geen idee wat onze expertise precies is? Maak je geen zorgen, dat gaat helemaal goed komen!

Last bus not least. We zijn een team en versterken elkaar graag!

3 redenen waarom jij wel of niet als nieuwe collega bij ons aan de slag gaat

 • Je wilt

  alles weten over scrum en agile

 • Je vindt

  het leuk om met talent, recruitment en hr bezig te zijn

 • Je hebt

  energie, je werkt graag samen, bent ondernemend en wilt je graag ontwikkelen naar agile consultant

 • Je weet

  alles al en hoeft niks te leren

 • Een 9 tot 5

  mentaliteit is belangrijk voor jou

 • Je houdt

  niet van reizen

Wat je van ons kunt verwachten

 • Een werkomgeving waar werkplezier heel normaal is. Met veel ruimte voor jouw ideeën;
 • Vernieuwing en verandering: daar gaat ons hart sneller van kloppen. Samen met jou en onze opdrachtgevers gaan we geen uitdaging uit de weg. Hierdoor is geen dag bij team ShftCtrl hetzelfde. Hoe tof is dat!
 • We gaan samen met jou buiten de gebaande paden. Echte verandering ontstaat door dingen anders te doen, door juist iedere dag samen het verschil te maken;
 • Nee, we gaan niet je energierekening betalen maar leveren je wel de energie voor > 10 om samen een wendbare omgeving te kunnen creëren;
 • En last but not least: we gaan samen met je aan de slag om je persoonlijke ontwikkeling te realiseren. Dit zit immers in het DNA van team ShftCtrl ingebakken.

Groei met ons mee en reageer nu! 😉

MatthijsAgile HR Officer