Agile Talent

Word jij onze nieuwe collega?

Hoe maak jij onze opdrachtgevers Agile?

Jij weet als geen ander waar je energie van krijgt: verandering!

Geen dag gaat voorbij waarin je niet op zoek bent naar verbetering. Als Agile Talent spring je graag in het diepe. Kom maar op met die uitdaging, nieuwe teams en nieuwe opdrachten!

Tijdens jouw stage of werk ben je bij voorkeur al eens met Agile in aanraking gekomen. En..? Het werkt! Agile is the way to go! Dat weet jij als geen ander.

Wil je graag teams en organisaties helpen het maximale uit zichzelf te halen? Of in de dagelijkse praktijk teams helpen met het verbeteren van Agile processen en de Agile mindset? Blijf dan nog even doorlezen. Wij bieden jou namelijk dé ideale ontwikkel- en werkomgeving!

Bij ShftCtrl staat persoonlijke ontwikkeling centraal. We faciliteren dit door samen jouw persoonlijke groeipad te bepalen. We checken vervolgens samen in om te bepalen hoe we je verder kunnen versterken. Jouw voorkeur en ambitie is leidend!

Wat je doet als Agile Talent

Als Agile Talent vind je het leuk om zowel vanuit de mens als proces naar Agile teams kijken. De regels van bijvoorbeeld Scrum of SAFe structuren zijn voor jou een vertrekpunt en vormen geen doel op zichzelf. Nog geen idee wat dit betekent? Maak je geen zorgen, gaat helemaal goed komen!

Het leveren van maatwerk en kwaliteit bij onze klanten doen we vanuit jouw kennis, een gezonde dosis pragmatiek en bovenal positiviteit en creativiteit.

Je begeleidt teams en individuele teamleden in het Scrum samenwerken. Je houdt de focus altijd op het nog effectiever maken van de manier van samenwerken. Daarbij weet je jouw energie goed over te brengen.

Het toevoegen van maximale waarde daar waar mogelijk is belangrijk. Dit houdt in dat je je omgeving kunt inspireren met jouw ideeën zodat het resultaat nog beter kan worden. Uiteindelijk navigeer je samen met de teams naar de volgende fase. Je helpt ze dit te bereiken door middel van kleine stapjes.

Weet je niet altijd wat te doen? Maak je geen zorgen. We zijn een team en versterken elkaar graag. Fouten maken mag mits je hier van wilt leren uiteraard 😉

3 redenen waarom jij wel of niet als nieuwe collega bij ons aan de slag gaat

 • Je wilt

  alles weten over scrum en agile

 • Je vindt

  het super om veel bedrijven te leren kennen

 • Je hebt

  energie en werkt graag met teams

 • Je weet

  alles al en hoeft niks te leren

 • Een 9 tot 5

  mentaliteit is belangrijk voor jou

 • Je houdt

  niet van reizen

Wat je van ons kunt verwachten

 • Verandering! Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Samen met jou en onze klanten gaan we geen uitdaging uit de weg. Hierdoor is geen dag (en opdracht) bij ShftCtrl hetzelfde. Hoe tof is dat!;
 • Je mag van ons verwachten dat we samen met jou buiten de gebaande paden gaan lopen. Echte verandering ontstaat door dingen anders te doen, niet continu maar weer hetzelfde kunstje te herhalen maar iedere dag het verschil maken bij onze klanten;
 • Nee, we gaan niet je energierekening betalen maar leveren je wel de energie voor > 10 om samen een wendbare omgeving te kunnen creëren;
 • En last but not least: we gaan samen met je aan de slag om je persoonlijke ontwikkeling te realiseren. Dit zit immers in het DNA van team ShftCtrl ingebakken.

Groei met ons mee en reageer nu! 😉

MatthijsAgile Talent