Coaching

Coaching voor Agile Professionals

Bij ShftCtrl geloven we in het creëren van waardevolle en plezierige werkomgevingen door middel van consultancy, agile trainingen en project tooling.

Ontdek hoe jij agile principes kunt toepassen in jouw organisatie en verbeter de samenwerking en efficiëntie.

Inhoud

Wil je als Product Owner, Scrum Master, HR Professional persoonlijke begeleiding? Of zoek je als Manager een sparringpartner bij de invulling van jouw rol of organisatiewijziging? De ShftCtrl Coaching voor Agile Professionals heeft het doel om jou, in je huidige of toekomstige werkomgeving, nog effectiever te kunnen laten zijn. Daarbij stellen we jouw werkplezier centraal.

Dit doen we op basis van een vlotte en persoonlijke begeleiding. Samen met één van onze ervaren coaches ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkelings-, leiderschaps- of organisatorische vraagstuk.

Van het durven ‘varen’ op basis van je eigen kompas in teamverband, tot het omgaan met lastige situaties. Vanuit focus op inspiratie, motivatie en zelfinzicht gaan we samen met jou hiermee aan de slag.

Wil je meer halen uit jouw (toekomstige) team, rol of functie binnen een veranderende omgeving? Of wil je bijvoorbeeld aan de slag met zelforganisatie maar weet je niet goed waar te beginnen? Ben je benieuwd hoe je agile (strategisch) kunt faciliteren als Manager samen met HR of andersom? Wil je als ervaren of toekomstig Product Owner of Scrum Master praktisch advies? De persoonlijke en individuele coaching van ShftCtrl helpt je door praktijkgerichte begeleiding met het beantwoorden van deze vragen.

Onze uitgebreide kennis en ervaring maakt het mogelijk om jou te voorzien van praktische begeleiding. De koppeling tussen jouw persoonlijke kwaliteiten en de uitdaging vormt de basis van de coaching.

Voor aanvang van de coaching starten we met een persoonlijke intake. Samen bepalen we vervolgens hoe we de coaching het beste aan kunnen laten sluiten op jouw situatie en specifieke wensen.

 • Ontdek nieuwe inzichten
 • Doe mee en leer bij
 • Ervaar verfrissende ideeën
Coaching voor Agile Professionals

Resultaat

Dit is mede afhankelijk van jouw coachvraag. Hieronder tref je een aantal voorbeelden van resultaten van onze online coaching.

 • Focus op jouw persoonlijke kracht als (agile) professional (op jezelf leren vertrouwen);
 • Toepassen van zelfanalyse op basis van reflectie;
 • Strategische veranderingsvraagstukken identificeren en samen toepassen;
 • Het creëren van de agile mindset;
 • Jouw team helpen met het optimaliseren en versnellen van zelf-organiserend werken;
 • Effectiever worden door focus aan te brengen en het tijdig maken van keuzes;
 • Het leiden en initiëren van de verandering;
 • Situationele beslissingsalternatieven identificeren;
 • Optimalisatie van jouw leiderschapsgedrag. Zodat je in een constant veranderende omgeving het best mogelijke resultaat kunt behalen;
 • Leren bijdragen aan een cultuur van samenwerking, waarbij innovaties, verantwoordelijkheid nemen en samenwerking centraal staan.

Programma

Samen met jou bepalen we de inhoud van het programma.

Op basis van een persoonlijke intake zorgen wij ervoor dat de inhoud van de coaching perfect aansluit op jouw wensen.

Doelgroep

Met deze coaching verzeker je jezelf als (agile) professional van professioneel advies op het gebied zelforganiserende teams centraal.

Coaching is uitermate geschikt voor iedereen die op zoek is naar effectiviteit, durf, creativiteit, motivatie en het stimuleren van zelforganisatie.

Praktische informatie

Locatie

Utrecht, In Company of Online

Studieduur

Vanaf 3 coaching sessies

Kosten

Vanaf € 495,- Exclusief BTW

SCHRIJF JE NU IN

Laat ons je helpen bij blijvende verandering en wendbaarheid.