Consultancy

Ontdek hoe we teams effectief laten samenwerken, complexe veranderingen overzichtelijk maken en organisaties succesvol transformeren.

Onze aanpak

ShftCtrl benadert organisatieverandering multidisciplinair: vanuit gedrags- en bedrijfskundig perspectief zorgen we samen met jou voor duurzame optimalisatie van de samenwerking.

Onze aanpak richt zich op waardegedreven samenwerking binnen en tussen teams, waarbij we gedrag en vaardigheden trainen en coachen.

Onze business analisten bieden extra teamcapaciteit, waardoor teams in staat zijn nog meer waarde te creëren.

Door een transformationele leiderschapsstijl toe te passen, realiseren we schaalbare veranderingen. We hanteren best practices en metrics om continu verbeteren mogelijk te maken.

Cultuur

Samen maken we de shift naar een waardegedreven en nog leukere organisatie!

Dit doen we door het creëren van een toekomstbestendige manier van werken.

Het strategisch en operationeel positioneren van waardering, persoonlijke ontwikkeling, kennisdeling, teamdynamiek en het stimuleren van experimentele activiteiten zijn hierbij het uitgangspunt.

Modern Leiderschap

In een snel veranderende wereld is faciliterend leiderschap cruciaal voor teams, management en stakeholders. Het bevordert continue verbetering en het leveren van waarde.

ShftCtrl ondersteunt bij het implementeren van modern leiderschap en het vormen van zelforganiserende teams. Van het initiëren van verandering tot het cultiveren van een authentieke en op vertrouwen gebaseerde leiderschapsstijl.

Scaled Agile

ShftCtrl gaat samen met jou, stap voor stap, aan de slag met het realiseren van een passend agile framework.

We identificeren samen de waardestromen en coachen jouw teams om zelfsturend tot aan portfolioniveau samen te werken.

Luister ook onze podcast over scaled agile.

Onze Partners over ShftCtrl

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“De kracht van ShftCtrl zit niet alleen in het geloof in agile maar bovenal in het doen en samen met ons de verandering echt werkelijkheid te laten worden.”
Richard Leurs
Directeur IT & Digitalisering
GVB
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Het feit dat de mensen van ShftCtrl zich niet als buitenstaanders opstellen maar als ‘eigen’ collega’s, draagt sterk bij aan een goede sfeer en bovenal positieve resultaten.”
George Mentjox
Director Corporate Communication
Kiwa
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Deze heren kan je om een boodschap sturen. In nauwe samenwerking hebben we in no time een volledig programma opgezet van trainingen tot aan coaching en uiteindelijk scaled agile.”
Rory de Graaf
Agile Coach
GVB

Ook samenwerken met ShftCtrl?

Zet hier de eerste stap