Agile+ Team

Jouw agile+ team

Geen capaciteit als business owner om jouw product te realiseren? ShftCtrl heeft een multidisciplinair team beschikbaar dat staat te trappelen om direct voor jou aan de slag te gaan.

Onze aanpak

In drie stappen aan de slag met jouw uitdaging

 • 1. Designsprint 2.0

  We starten met een designsprint. Dit is de nieuwste, meest effectieve manier om grote uitdagingen op te lossen, nieuwe producten te maken of bestaande producten te verbeteren. Het comprimeert maanden werk in slechts een beperkt aantal dagen. In deze sprint doorleven we jouw uitdaging en gaan we direct aan de slag.

 • 2. In sprints werken we naar een Minimum Viable Product (MVP)

  Via de Scrum methodiek werken we in sprints naar een werkende oplossing. We stappen niet in de valkuil van volledige inbedding in de bedrijfsarchitectuur, maar starten liefst met een (compliant) werkende oplossing met slimme tooling in de markt. Pas als de MVP zich door enthousiaste klanten en data heeft bewezen, gaan we aan de slag met inbedden.

 • 3. Opleveren oplossing en borgen in organisatie

  Na het bouwen van jouw MVP, focussen we samen op de IT-integratie. Wij zorgen ervoor dat hetgeen wat is opgeleverd, ook daadwerkelijk geborgd wordt in jouw organisatie.

Direct een extra Agile team

Wij hebben dit team per direct voor jou beschikbaar. Dit betreft een multidisciplinair team met ervaren professionals. Die meteen aan de slag gaan met creëren van waarde voor jouw organisatie.

Een flexibel team gebaseerd op de vraag, dat zelf schakelt met elkaar en met jou, en aan een paar woorden genoeg heeft. Inclusief een Product Owner die afstemming zoekt met de andere PO’s.

Of met een Business Analyst die ervoor zorgt dat de gewenste/ te bouwen oplossing direct aansluit op het bestaande IT-landschap. UX’ers, contentmanagers en frontend developers, het is allemaal mogelijk.

De waarde die onze Agile+ teamleden bij onze klanten hebben geleverd

 • Binnen zes maanden een nieuw aanvullend product gelanceerd inclusief activatiecampagne
 • Een volledig nieuwe app feature ontwikkeld, werkend in bestaande klant-app en inclusief klantmailings
 • De herbouw van een mijn-omgeving in nieuw platform (as – is), waardoor bestaande teams ongestoord door konden blijven gaan met optimalisatie van klantreizen en dit continueren in nieuwe omgeving

Wanneer zet je ons Agile+ team in?

We stellen binnen twee weken een Agile team samen dat ‘fit for the job’ is!

Heb je niet een heel team nodig maar een tijdelijke aanvulling van meerdere teamleden die een bestaand scrumteam compleet maken? Ook dat is mogelijk.

Laten we dit vrijblijvend bespreken tijdens een verse kop koffie. In ons kantoor in hartje centrum Utrecht of bij jou op kantoor.

MatthijsAgile+ Team