Agile coaching

Wij realiseren agile teams

Onze aanpak
Ons team van ervaren en gecertificeerde agile coaches richt zich op het realiseren van teams die agile willen denken en doen. Dit doen we door duidelijke doelen te stellen en het agile gedachtegoed over te brengen. Onze agile coaches brengen op pragmatische wijze klantwaarde naar aantoonbare resultaten. We versterken teams door het ontwikkelen van de agile mindset met als resultaat het leveren van maximale toegevoegde waarde voor de klant.

De ShftCtrl agile coaches zijn gespecialiseerd in Business Agile, Scrum en Kanban. Naast inhoudelijke kennis zijn onze coaches communicatief zeer vaardig en resultaatgericht. Communicatie heeft een centrale rol en is voor onze agile coaches om deze reden dé sleutel tot jouw agile cultuurverandering.

Onze ervaren ShftCtrl agile coaches zijn senior experts met ervaring binnen de relevante agile kennisdomeinen. De agile coaches begeleiden teams en management op bedrijfskundige wijze, vanuit HR, Change en Agile. Dit zorgt er voor dat de agile verandering blijvend wordt. Onze focus ligt naast de transitie van individuele teams op het betrekken van de gehele organisatie. Zo creëren we samen de context voor agile denken en doen.

Agile+ teams

Geïnteresseerd?

We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden

MatthijsAgile+ teams