Testimonials

Agile ICT @ GVB

“ShftCtrl heeft ons geholpen met het neerzetten van onze Agile IT-organisatie.

Van de introductie van de agile way of working, het begeleiden van het management tot het trainen en coachen van teams en medewerkers. Daarnaast hebben we samen met ShftCtrl de bouwstenen neergelegd voor Agile portfoliomanagement.

De kracht van ShftCtrl zit niet alleen in het geloof in Agile maar bovenal in het doen en samen met ons de verandering echt werkelijkheid te laten worden. Enthousiasme, een multidisciplinaire aanpak en het mee kunnen nemen van de organisatie zijn kenmerkend. Wat enorm van toegevoegde waarde is dat Elwin, Job en Matthijs feilloos weten aan te voelen wat wanneer nodig is en gezond kritisch durven zijn.”

 

– Richard Leurs – CIO GVB –

Sales Excellence mindset

Kiwa heeft voor de opzet en uitrol van ons Sales Excellence Program gebruik gemaakt van de expertise van ShftCtrl. Het programma richtte zich op de internationale standaardisatie en harmonisatie van het sales model en mindset. Volgens George Mentjox is de kennis en kunde van ShftCtrl effectief gebleken als het gaat om de agile manier van werken, waarbij nauwe samenwerking en integratie essentieel zijn.

“Bij dit soort projecten gaat hier niet alleen om kennis en kunde, maar vooral ook over het proces en de chemie in de samenwerking.”

Het Sales Excellence Program wordt internationaal uitgevoerd, zodat alle 36 landen waar Kiwa actief is geïntegreerd zijn in de platformen en Kiwa way of sales. Door de positieve energie, ambitie en flexibiliteit wist ShftCtrl in elke workshop opnieuw iedereen te motiveren en een goede sfeer te creeëren om zo een positief resultaat te behalen. Het feit dat de mensen van ShftCtrl zich daarbij niet al een voorbijkomende buitenstaander opstellen, maar als het ware als ‘eigen’ collega’s draagt daar sterk aan bij.

Kiwa is een international Testing, Inspection en certificationbedrijf met vestigingen in meer dan vijfendertig landen. De hoofdzetel is gevestigd in Rijswijk

– George Mentjox – Directeur Corporate Communicatie –

MatthijsTestimonials