Agile Introductie

Inhoud

Resultaat

Doelgroep

Programma

Kenmerken

Inhoud

Ben je benieuwd naar de fundamenten van Agile? Wil je hier zelf of samen met je team meer over weten? Of wil je gewoon met zelforganisatie gaan starten binnen jouw werkomgeving?

Deze training helpt je met het zelfstandig zetten van de eerste stappen naar zelf-organiserend samenwerken. Zodat je in jouw (nieuwe) rol als Agile teamlid optimaal kunt samenwerken.

Tijdens de ShftCtrl Agile Introductie staan we uitgebreid stil bij de uitgangspunten van Agile. Vanuit de theorie en praktijk wordt je meegenomen in het Agile gedachtengoed en methodieken zoals Scrum en KANBAN. Je krijgt handvatten aangereikt om aan de slag te gaan met Agile.

Na het afronden van deze training weet je welke eerste stappen je kunt zetten met Agile samenwerken binnen jouw organisatie.

Resultaat

  • Je bent bekend met het Agile Manifesto;
  • Je begrijpt de bekende Agile methodieken zoals Scrum en Kanban;
  • Je hebt op hoofdlijnen kennis van Scaled Agile Frameworks;
  • Je weet wat een Agile mindset inhoud;
  • Je weet wat er van jou gevraagd wordt bij het samenwerken in een Agile team;
  • Je begrijpt welke Agile methodiek het beste past in jouw praktijk;
  • Je weet hoe de verschillende frameworks en methoden kunnen worden toegepast.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die interesse heeft in Agile, hier mee gestart is of wil starten  met Agile denken en doen.

Programma

We starten met het bespreken van de Agile principes, rollen en rituelen. Vervolgens staan we stil bij  de meest gebruikte Agile methodieken en koppelen we deze aan jouw werkomgeving.

Tot slot bespreken we op hoofdlijnen wat Scaled Agile betekent en staan we stil bij wat de voordelen zouden kunnen zijn binnen jouw (toekomstige) werkomgeving.

Kenmerken

Locatie: Utrecht, Incompany of online
Studieduur: 1 dag
Kosten: € 795,- Excl. BTW


Training op locatie

Op locatie bieden we jou de zorg en aandacht die nodig is om optimaal te voorzien in jouw leerbehoefte. De training Product Owner biedt de optimale balans tussen leerbehoefte, theorie en dagelijkse praktijk.

Er is tijdens deze training veel ruimte voor interactie. De koppeling tussen theorie en praktijk staat hierbij centraal. Ons doel is jou de juiste kennis en kunde te geven om zodat je dit direct in de dagelijkse praktijk kan toepassen.


Online training
Onze online trainingen zijn met veel zorg en aandacht samengesteld: ze zijn kleinschalig, worden met veel enthousiasme en energie gegeven en bieden veel ruimte voor jouw individuele leerbehoefte en persoonlijke ontwikkeling.

Bij onze online trainingen ontmoeten deelnemers en trainers elkaar in een virtueel klaslokaal. Naast het bespreken van de theorie is er veel ruimte voor jouw vragen en eigen inbreng vanuit de praktijk. Onze trainers zijn ervaren consultants die jou vanuit de praktijk de beste leerervaring bieden. Op deze manier voorzien we jou van de beste begeleiding.

Naast live trainingssessies en opdrachten, ga je zelfstandig aan de slag met het toepassen van de theorie in de dagelijkse praktijk.

Jouw praktijkervaring, ontwikkelbehoefte of hulpvragen zijn richtinggevend voor de vervolgmeeting(s) van de training. Op deze manier bieden wij de ideale mix tussen begeleid leren, zelfstudie en leren in de praktijk.

MatthijsAgile Introductie