Onze Trainingen

Versterk de samenwerking binnen jouw werkomgeving en maak je keuze uit onderstaand aanbod.

Wat is de impact van ons brein op verandering? Welke aannames maak jij onbewust? Samen met The Bias Brothers helpt ShftCtrl je met het bewuster worden van jouw denkvalkuilen (cognitieve biases)en de impact hiervan op verandering

Lees meer

Vanuit ShftCtrl begeleiden we teams naar de nieuwe manier van samenwerken of dit nu op kantoor, vanuit een remote locatie of een hybride variant is. Er zijn genoeg kansen.

Lees meer

Als Product Owner is jouw rol cruciaal. ShftCtrl neemt je van A tot Z mee in de wereld van Scrum en de rol van Product Owner. Aan het einde van deze training ben je als Product Owner in staat direct waarde toe te voegen.

Lees meer

Wil je een wendbare en innovatieve HR-afdeling realiseren? Wil je in de toekomst aantrekkelijk blijven voor talent? Agile HR is een vereiste om talentvolle en bevlogen medewerkers aan te trekken en te behouden. Deze training helpt je hierbij.

Lees meer

Hoe teams te faciliteren in een Agile omgeving? Als Manager help je teams om zowel tactische als operationele activiteiten effectief in lijn met de strategie van de organisatie te realiseren. Deze training helpt je bij het ontwikkelen van de Agile structuur en het faciliteren van Agile teamvaardigheden.

Lees meer

De training Agile Verandermanagement is gericht op het creëren van wendbaarheid binnen change teams en projectorganisaties. Agile werkprincipes als flexibiliteit, samenwerking en de klant staan centraal binnen Agile Verandermanagement.

Lees meer

Onze training Agile Basics biedt jou de beste start op het gebied van Agile samenwerken. Tijdens deze training doe je theoretische kennis op over de Agile methodieken en ontwikkel je praktische Agile vaardigheden welke je direct kunt toepassen in de dagelijkse praktijk.

Lees meer

Wil je meer halen uit jouw team, rol of functie binnen een veranderende omgeving? Ben je benieuwd hoe je vanuit HR zelforganisatie kunt stimuleren? Of wil je als Product Owner of Scrum Master praktisch advies en een vlotte begeleiding? Onze persoonlijke en individuele coaching helpt jou je doel te bereiken.

Lees meer

Ben je betrokken bij Scrum binnen jouw organisatie? Wil je Scrum Master worden? Tijdens deze training Scrum Master leer je de ins & outs van Agile, het team te faciliteren als Scrum Master en word je voorbereid op het PSM I examen van Scrum.org.

Lees meer

Wil je als ondernemingsraad meer waarde toevoegen bij de modernisering van de arbeidsvoorwaarden en omstandigheden? Zoals bijvoorbeeld bij nieuwe overleg- en organisatiestructuren en transparantie in de beloning- en waarderingsstructuur. Deze training helpt jouw OR-team met het vertegenwoordigen van de personele belangen binnen een organisatie die Agile samenwerkt of wil gaan werken.

Lees meer
ElwinAgile Training