Agile Consultant

… tag line …

Waarom jij onze nieuwe collega bent

Jij bent de expert die organisaties klaarstoomt voor de toekomst. Het initiëren en doorvoeren van veranderingen is jouw tweede natuur, en je weet hoe je deze veranderingen op lange termijn een blijvend karakter kan geven. En dit doe je samen!

Je weet snel je weg te vinden en voegt waarde toe in iedere omgeving en organisatiecultuur. Je bent authentiek, recht door zee en nieuwsgierig. Samen maken we organisaties toekomstbestendiger waardoor werken leuker en effectiever wordt. Zo maken wij positieve impact op de wereld om ons heen. Kom maar op met die uitdaging! Nieuwe teams en nieuwe opdrachtgevers staan te popelen om samen met jou aan de slag te gaan!

Wat je doet als Organisatieveranderaar bij ShftCtrl

Organisaties hebben jouw expertise nodig om waardegedreven en wendbaar te worden. Als Organisatieveranderaar zorg jij hiervoor!

Je zoekt actief de samenwerking met verschillende teams en stakeholders, helpt bij het identificeren en oplossen van knelpunten, en bevordert een cultuur van ‘continuous learning’ binnen de organisatie.

Je faciliteert teams en stakeholders om gezamenlijk veranderingen te omarmen en effectief samen te werken. Het is van belang dat je dit op jouw eigen manier doet. Met als uitgangspunt teams te inspireren en zelf eigenaar te laten zijn van de verandering.

Hoewel verschillende veranderkundige modellen en methodieken richting kunnen geven, is het de uitdaging om deze flexibel toe te passen door samen te experimenteren. Als je merkt dat iets niet goed loopt en stagneert, hebben wij bij ShftCtrl genoeg expertise in huis om samen mogelijke oplossingen te verkennen.

Wij komen graag fysiek samen, gewoon voor de gezelligheid of om elkaar te versterken. Flexibiliteit zit in ons DNA. Je weet zelf goed in te schatten waar je de meeste waarde levert; op kantoor bij de opdrachtgever, bij ShftCtrl of gewoon lekker in je trainingsbroek thuis.

Dit ben jij

  • Je krijgt energie van organisatievraagstukken;
  • Je hebt passie voor het gezamenlijk behalen van doelstellingen;
  • Je bent lekker jezelf en maakt teams graag beter;
  • Je beschikt minimaal over een relevant hbo-/wo-diploma;
  • Je hebt ten minste twee jaar ervaring met organisatieverandering;
  • Je hebt ervaring met agile werkmethodes;
  • Je bent gecertificeerd Professional Scrum Master (PSM I of II) of bent bereid deze te behalen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
reageer direct op deze vacature
    MatthijsNieuw – Agile Consultant