Over ShftCtrl

ShftCtrl zijn we begin 2019 gestart met als doel om organisaties nog beter te kunnen faciliteren in de transformatie naar een wendbare organisatie. Dit doen we door samen met onze opdrachtgevers een blijvende moderne manier van samenwerken te realiseren.

Inmiddels bestaat ShftCtrl uit een team van diverse Agile expertises. Dit maakt het mogelijk om organisatievraagstukken integraal te benaderen. De transitie naar een wendbare organisatie maken we zodoende blijvend.

We hebben hier vaardigheden als lef en overtuigingskracht voor aan boord. Hierdoor kunnen we effectief gewoontes (patronen) inzichtelijk maken en experimenteren met innovaties.

Onze focus op de mens, het Agile gedachtegoed en het optimaliseren en realiseren van modern samenwerken maken veranderingen bij onze opdrachtgevers blijvend. Deze integrale benadering maakt ShftCtrl uniek.

Onze purpose

We creëren wendbare organisaties en staan midden in de verandering. We helpen organisaties om blijvend impact te kunnen maken. We faciliteren de verandering naar wendbaarheid bij onze opdrachtgevers zodanig dat de ‘Shift’ blijvend en vooral toekomstbestendig is. We leggen daarnaast de focus op het leveren van maatschappelijke bijdrage.

 

Onze visie

We zijn koplopers in de paradigmaverschuiving naar het creëren van wendbare organisaties. Door onze integrale benadering, focus op vitaliteit en maatschappelijke impact weten we de juiste balans tussen welzijn en waarde te vinden en realiseren we duurzame verandering.

Waarom ShftCtrl?

Door samen kansen te identificeren, kennis te delen en te zorgen voor blijvende verandering binnen jouw organisatie wordt de nieuwe manier van samenwerken duurzaam verankerd binnen jouw organisatie.
Vanuit onze focus op Cultuur, Leiderschap en (Scaled) Agile creëren we samen Agile denken en werken in de vorm die het beste past bij jouw organisatie.

ShftCtrl levert Agile expertise voor ieder type organisatie, ongeacht de bestaande manier van werken.

Van concept tot implementatie en het optimaliseren van de waardestromen op portfolioniveau. Samen zorgen we voor blijvende verandering.

Of het nu gaat om het implementeren van (Scaled) Agile, Agile Consulting en Training, ShftCtrl biedt de beste maatwerkoplossingen.

Door onze focus op strategische en operationele wendbaarheid, moderniseren en optimaliseren wij jouw organisatie.

Job van ZandvoortOver ons