Vacature Scrum Master

Word jij onze nieuwe collega?

Hoe maak jij onze opdrachtgevers Agile?

Jij weet als geen ander waar je energie van krijgt: verandering!

Geen dag gaat voorbij waarin je niet met jouw teams op zoek bent naar verbetering.

Teams in een flow krijgen, iedereen zo optimaal mogelijk laten samenwerken en het gezamenlijk behalen van resultaten. Jij draait hier je hand niet voor om. Dit komt vooral omdat je gemakkelijk weet te schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Als Scrum Master spring je graag in het diepe. Je loodst, bevlogen en ervaren als je bent, teams en stakeholders van nature naar de Agile manier van samenwerken.

Je weet snel je weg te vinden en jouw waarde in iedere omgeving en iedere organisatiecultuur toe te voegen. Je bent jezelf, recht door zee en een ervaren business partner.

Kom maar op met die uitdaging, nieuwe teams en nieuwe opdrachtgevers die graag samen met jou aan de slag gaan!

Wat je doet als Scrum Master

Je faciliteert teams en stakeholders om Agile samen te gaan werken. Het is van belang dat je dit op jouw eigen succesvolle manier doet. Door te inspireren en teams zelf eigenaar te laten zijn van de verandering.

Uiteraard bieden de diverse Agile structuren houvast, toch is het de uitdaging dat je deze los kunt laten en zélf gaat experimenteren. Dit doe je niet alleen maar vooral samen met je Agile team(s) en jouw ShftCtrl collega’s. Merk je bijvoorbeeld dat iets niet goed loopt en maar een beetje voortkabbelt? Dan ben je besluitvaardig genoeg om in te grijpen en hier jouw persoonlijke twist aan te geven.

Daarbij blijf je je voortdurend bewust van de wensen van jouw stakeholders en van wat er nodig is om het product straks samen met het team te kunnen implementeren.

Je bent een kei in communicatie, zowel mondeling als schriftelijk en met verschillende doelgroepen. Communicatie is immers een belangrijke pijler van een succesvolle organisatieverandering.

Je ziet jouw mobiliteit als een kans. Bijvoorbeeld dat je een dag in de week naar het kantoor in Haarlem moet in plaats van naar Duiven is juist van belang vanwege de fysieke contactmomenten met het team. Op deze manier weet je de samenwerking van en tussen de teams te ‘boosten’. Natuurlijk doe je dit in combinatie met virtueel werken. Dat spreekt voor zich.

3 redenen waarom jij ons (niet) als nieuwe collega gaat begroeten!

 • Agile

  kent voor jou geen geheimen

 • Je hebt passie

  voor Agile, en je snapt niet dat mensen nog anders willen werken

 • Je hebt energie

  en werkt graag met teams

 • Je weet alles al

  en hoeft niks te leren

 • Je houdt van controle

  en dagelijkse aansturing

 • Een 9 tot 5 mentaliteit

  is belangrijk voor jou

Wat je van ons kunt verwachten

 • Verandering! Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Samen met jou en onze klanten gaan we geen uitdaging uit de weg. Hierdoor is geen dag (en opdracht) bij ShftCtrl hetzelfde. Hoe tof is dat!
 • Je mag van ons verwachten dat we samen met jou buiten de gebaande paden gaan lopen. Echte verandering ontstaat door dingen anders te doen, niet continu maar weer hetzelfde kunstje herhalen maar iedere dag het verschil te maken bij onze klanten;
 • Nee, we gaan niet je energierekening betalen maar leveren je wel de energie voor 10 om samen Agile te creëren;
 • En last but not least: we helpen je te groeien als Agile professional. Persoonlijke groei door coaching en begeleiding zit in het DNA van ShftCtrl ingebakken.

Hup, actie! Solliciteren maar 😉

MatthijsScrum master