ShftCtrl Lanceert de training Agile Vitaliteit

by Job van Zandvoort on juni 21, 2022

Betrapt! Zit je weer op LinkedIn?! 👮‍♀️😉

#Tussendoor toch nog-even-de-nieuwe-berichten-checken, hé een collega vraagt om hulp. Ik reageer snel nog even op m’n whatsappjes, wacht even. Waar was ik ook alweer mee bezig? Yep. Een gebrek aan focus. Helaas is dit voor velen herkenbaar. Het gevolg? 

De zogenaamde ‘rek’ raakt er hierdoor bij sommige teams en individuen uit. Tijd vrijmaken voor bijvoorbeeld ontspanningsmomenten die het #herstel juist kunnen bespoedigen wordt niet altijd gevonden. 

Uit recente de cijfers van #CBS en #HumanTotalCare blijkt het verzuim de laatste jaren in ons land steeds verder toe te nemen! 

Vaak wordt de schuld gegeven aan een verouderd #werkklimaat. Terwijl dit maar een deel van het probleem is. We vergeten dat we zelf ook een deel van de oorzaak zijn.  

Ook teams die in een moderne werkomgeving samenwerken ervaren een hoge #werkbelasting. De echte oorzaak is vaak dat een integrale benadering van het #mentaal– en #fysiekwelzijn ontbreekt. Als dit vaker zou worden toegepast dan ontstaat er minder #herstelbehoefte en meer ruimte voor #werkplezier

Er bestaat helaas geen #herstelknop. Dus moeten we zelf aan de slag. ShftCtrl heeft een training ontwikkeld om jouw team inzicht en handvatten te geven om de behoefte aan herstel structureel te kunnen optimaliseren. 

Job van ZandvoortShftCtrl Lanceert de training Agile Vitaliteit