Werken bij ShftCtrl

Werken bij ShftCtrl

ShftCtrl realiseert blijvende verandering door de focus op de Agile cultuur, leiderschap en organisatiestructuur. ShftCtrl begeleid teams, management en professionals. Zowel online als op locatie. Binnen IT, non-IT, profit en non-profit omgevingen.

Benieuwd of jij ook een bijdrage kunt leveren aan deze veranderingen? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Neem ook gerust contact met ons op mocht jouw droomvacature er op dit moment niet tussen staan!

Cookiebeleid (EU)

ShftCtrl+

Jouw agile+ team Geen capaciteit als business owner om jouw product te realiseren? ShftCtrl heeft een multidisciplinair team beschikbaar dat staat te trappelen om direct voor jou aan de slag te gaan. Onze aanpak In drie stappen aan de slag met jouw uitdaging 1. Designsprint 2.0 We starten met een designsprint. Dit is de nieuwste,

Agile Professional

Agile Consultant Word jij onze nieuwe collega? Hoe maak jij onze opdrachtgevers Agile? Jij weet als geen ander waar je energie van krijgt: zelforganisatie en verandering! Geen dag gaat voorbij waarin je niet op zoek bent naar verbetering en verandering. Voor jezelf, je opdrachtgever en jouw teams. Als Agile Professional spring je graag in het diepe.

Ben je geïnteresseerd?

Dan komen we graag met je in contact

I am text block. Click edit button to change this text.

MatthijsWerken bij ShftCtrl