Programma

Strategisch Programma Verandermanagement

Bij ShftCtrl geloven we in het creëren van waardevolle en plezierige werkomgevingen door middel van consultancy, agile trainingen en project tooling.

Ontdek hoe jij agile principes kunt toepassen in jouw organisatie en verbeter de samenwerking en efficiëntie.

Inhoud van het programma

Wil je als leiderschapsteam zelf de wendbaarheid van je organisatie kunnen verhogen? Het doel van dit programma is om leiders en veranderexperts voor te bereiden, en beter te laten inspelen op verandering als constante factor in organisaties te kunnen benaderen.

Dit programma van ShftCtrl maakt het mogelijk om zelf een wendbare organisatie te creëren en behouden. Centraal staat het zelf kunnen voeren van de regie. Dit doen we door het design en de relevantie methodiek(en) te koppelen aan organisatievraagstukken. De situationele vertaling van problematiek, analyse en oplossing benaderen we fundamenteel. Zodoende kunnen we verandering een blijvend onderdeel van je organisatie te kunnen maken.

De eerste module bestaat uit het leren toepassen van emergente strategieën. Dit maakt het mogelijk om binnen een onvoorspelbaardere omgeving strategieën te ontwikkelen en aan te passen.

De tweede module is een beschouwing van het speelveld. De toepassingsrichtingen van wendbaar leiderschap en samenwerken staan hier centraal.

In de derde module gaan we aan de slag met operationalisatie van de eerste twee modules. We gaan hier aan de slag met het activeren van wendbaar leiderschap. Vanuit een integrale benadering banderen we de oplossingsrichting in samenwerking met de verschillende afdelingen.

  • Ontdek nieuwe inzichten
  • Doe mee en leer bij
  • Ervaar verfrissende ideeën
Strategisch Verandermanagement

Resultaat

Het resultaat van dit programma is dat leiderschapsteams actuele veranderingen sneller kunnen vertalen in relevante strategische kansen. En deze vervolgens integraal, samen met de organisatie, snel en effectief toe kunnen passen.

Programma

Intake

Vraagstuk behoefte en wensen in kaart brengen (online)

Emergente strategieën en toekomstbestendig innoveren

2 dagdelen

Reflectie op de praktijk: intervisie

1 dagdeel

Wendbaar samenwerken: zelf je speelveld ontwikkelen

2 dagdelen

Wendbaar leiderschap: anderen motiveren zelf in beweging te komen

2 dagdelen

Presentaties: inzichten en resultaten

2 dagdelen

Onze Expertise

Doelgroep

De training Scrum Master is geschikt voor iedereen die bij scrum betrokken is of in de rol van Scrum Master werkt of wil werken.

Deze training is tevens toegankelijk voor geïnteresseerden die verdieping zoeken.

Praktische informatie

Locatie

Utrecht, In Company

Studieduur

5 Dagen

Kosten

€ 3.095 Exclusief BTW

SCHRIJF JE NU IN

Laat ons je helpen bij blijvende verandering en wendbaarheid.