Business Analist

ShftCtrl – Maakt werken leuker en effectiever

Ontdek de rol van Business Analist

Waarom jij Business Analist wil worden

Ben jij klaar om teams te helpen en echte impact te maken? Als business analist bij ShftCtrl krijg je de unieke kans om zowel binnen jouw team bij de opdrachtgever als bij ShftCtrl zelf het verschil te maken.

Deze rol biedt je de perfecte gelegenheid om te groeien. Door actief bij te dragen aan de dagelijkse werkzaamheden van het business team bij de opdrachtgever, ontwikkel je niet alleen je eigen kennis en vaardigheden, maar ook die van het team.

Bij ShftCtrl vind je snel je weg en speel je een cruciale rol in de continue ontwikkeling van onze organisatie. Met jouw kennis en kunde ondersteun je het team bij de dagelijkse werkzaamheden. Dit doe je door jouw authentieke, directe en nieuwsgierige aanpak.

Ben je klaar voor deze uitdaging? Nieuwe teams en opdrachtgevers staan te popelen om jou als teamlid te ontvangen!

Wat je doet als Business Analist

Bij ons krijg je de kans om uitdagend en betekenisvol werk te doen binnen een dynamische en innovatieve omgeving. Als business analist ga je aan de slag bij organisaties om jouw kennis en kunde toe te passen en teams verder te helpen.

Tijdens jouw carrière bij ons wordt je intensief begeleid en krijg je de ruimte om jezelf pijlsnel te ontwikkelen, volledig gebaseerd op jouw unieke kwaliteiten en ambities.

Heb jij het ShftCtrl dna?

Dit ben jij

 • Je vindt het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan;
 • Je hebt oog voor zowel details als hoofdlijnen;
 • Je bent lekker jezelf en leert graag; 
 • Je beschikt minimaal over een hbo-/wo-diploma; 
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
Dit krijg je van ons!

Dit zijn wij

Wij zijn een bevlogen en gezellig team van consultants. We zijn gedreven om oprecht waarde te leveren, zowel voor onze opdrachtgevers als maatschappelijk.

De sfeer onderling is heel toegankelijk, we staan altijd open voor nieuwe ideeën en experimenteren graag. Hierbij is er veel ruimte voor eigen initiatief. Ondernemerschap en authenticiteit zit in ons DNA.

In ons mooie kantoor spelen wij graag een potje tafeltennis, gaan we Mario Karten op de Nintendo Switch of lopen we langs Ledig Erf naar de Oude Gracht in hartje Utrecht.

We kijken er naar uit om kennis met je te maken!

Dit is wat je van ons kan verwachten

 • Een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor eigen ideeën;
 • Persoonlijke begeleiding;
 • Pijlsnelle groei;
 • Invloed op het nog leuker maken van onze werkomgeving;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een MacBook en iPhone, goede pensioenregeling, fietsplan en uitstekende koffie; 
 • Afwisseling in je werklocatie: werken bij opdrachtgevers, vanuit huis en op ons kantoor bij ShftCtrl.
Klaar om jouw carriere te shiften?

We komen graag met je in contact

Solliciteer Bekijk onze vacatures