Vacature Organisatieveranderaar

Waarom jij onze nieuwe collega bent

Jij bent de expert die organisaties klaarstoomt voor de toekomst. Het initiëren en doorvoeren van veranderingen is jouw tweede natuur, en je weet hoe je deze veranderingen op lange termijn een blijvend karakter kan geven. En dit doe je samen! 

Je weet snel je weg te vinden en voegt waarde toe in iedere omgeving en organisatiecultuur. Je bent authentiek, recht door zee en nieuwsgierig. 

Samen maken we organisaties toekomstbestendiger waardoor werken leuker en effectiever wordt. Zo maken wij positieve impact op de wereld om ons heen. 

Kom maar op met die uitdaging! Nieuwe teams en nieuwe opdrachtgevers staan te popelen om samen met jou aan de slag te gaan! 

Wat je doet als Organisatieveranderaar bij ShftCtrl

Organisaties hebben jouw expertise nodig om waardegedreven en wendbaar te worden. Als Organisatieveranderaar zorg jij hiervoor!  

Je zoekt actief de samenwerking met verschillende teams en stakeholders, helpt bij het identificeren en oplossen van knelpunten, en bevordert een cultuur van ‘continuous learning’ binnen de organisatie. 

 Je faciliteert teams en stakeholders om gezamenlijk veranderingen te omarmen en effectief samen te werken. Het is van belang dat je dit op jouw eigen manier doet. Met als uitgangspunt teams te inspireren en zelf eigenaar te laten zijn van de verandering. 

 Hoewel verschillende veranderkundige modellen en methodieken richting kunnen geven, is het de uitdaging om deze flexibel toe te passen door samen te experimenteren. Als je merkt dat iets niet goed loopt en stagneert, hebben wij bij ShftCtrl genoeg expertise in huis om samen mogelijke oplossingen te verkennen. 

 Wij komen graag fysiek samen, gewoon voor de gezelligheid of om elkaar te versterken. Flexibiliteit zit in ons DNA. Je weet zelf goed in te schatten waar je de meeste waarde levert; op kantoor bij de opdrachtgever, bij ShftCtrl of gewoon lekker in je trainingsbroek thuis. 

Dit ben jij

 • Je krijgt energie van organisatievraagstukken; 
 • Je hebt passie voor het gezamenlijk behalen van doelstellingen; 
 • Je bent lekker jezelf en maakt teams graag beter; 
 • Je beschikt minimaal over een relevant hbo-/wo-diploma; 
 • Je hebt ten minste twee jaar ervaring met organisatieverandering; 
 • Je hebt ervaring met agile werkmethodes; 
 • Je bent gecertificeerd Professional Scrum Master (PSM I of II) of bent bereid deze te behalen; 
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Dit zijn wij

Wij zijn een hechte groep van veranderkundigen die zich ook inzetten voor projecten met maatschappelijke impact. Zo geven we gastcolleges en begeleiden we stagairs met hun afstudeeropdrachten. Ondernemerschap en authenticiteit zit in ons DNA. Samen maken we organisaties toekomstbestendiger waardoor werken leuker en effectiever wordt. Zowel bij onze klanten, maar ook bij onszelf op kantoor! Zo helpen wij met positieve impact te hebben op de wereld om ons heen. 

In ons mooie kantoor spelen wij graag een potje tafeltennis, gaan we Mario Karten op de Nintendo Switch of lopen we langs Ledig Erf naar de Oude Gracht in hartje Utrecht. We geven regelmatig trainingen. Daarnaast werken we met een buddy-systeem. We zorgen ervoor dat je goed wordt begeleid en dat je wordt meegenomen in onze manier van werken. 

Wij bieden:

 • Een salaris tussen € 3.000 – € 5.500 bruto per maand.
 • Flexibele werkregelingen en mogelijkheden voor persoonlijke groei. 
 • Een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor eigen ideeën. 
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop en iPhone van de zaak, reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen per jaar, fietsplan en uitstekende koffie.
 • Afwisseling in je werklocatie: werken bij opdrachtgevers, vanuit huis en op ons kantoor bij ShftCtrl. 

Klaar voor de volgende stap in je carrière als organisatieveranderaar?

Solliciteer nu en kom ons team versterken!

MatthijsVacature Organisatieveranderaar