Scrum Master

ShftCtrl – Maak werken leuker en effectiever

Ontdek jouw baan als Scrum Master

Wat je gaat doen als Scrum Master

Hoe maak jij onze opdrachtgevers agile?

Je krijgt als geen ander energie van zelforganisatie en verandering! Met jouw enthousiasme inspireer jij jouw teams om continu te verbeteren en resultaten te behalen die voorheen onmogelijk leken.

Teams in een flow krijgen, iedereen zo optimaal mogelijk laten samenwerken en het gezamenlijk behalen van resultaten. Hier draai jij je hand niet voor om. Dit komt vooral omdat jij je makkelijk kan verplaatsen in verschillende type mensen.

Als Scrum Master spring je graag in het diepe. Je loodst, bevlogen als je bent, teams en stakeholders van nature naar de agile manier van samenwerken.

Je weet snel je weg te vinden en jouw waarde in iedere omgeving en iedere organisatiecultuur toe te voegen. Ook ben je jezelf, recht door zee en nieuwsgierig.

Kom maar op met die uitdaging, nieuwe teams en nieuwe opdrachtgevers die graag samen met jou aan de slag gaan!

Wat je doet als Scrum Master bij ShftCtrl

Teams binnen organisaties hebben jouw hulp nodig om waardegedreven en wendbaar samen te werken. Als Scrum Master zorg jij hiervoor! Je zoekt actief de samenwerking met andere teams en stakeholders, helpt bij het oplossen van knelpunten en zorgt voor ‘continuous learning’ binnen de teams.

Je faciliteert teams en stakeholders om agile samen te gaan werken. Het is van belang dat je dit op jouw eigen manier doet. Dit doe je door te inspireren en teams zelf eigenaar te laten zijn van de verandering.

Natuurlijk bieden de diverse agile structuren houvast, toch is het de uitdaging dat je deze los kunt laten en zélf gaat experimenteren. Dit doe je niet alleen, maar vooral samen met je agile team(s) en jouw ShftCtrl collega’s. Merk je bijvoorbeeld dat iets niet goed loopt en maar een beetje voortkabbelt? Wij hebben genoeg kennis en kunde in huis en sparren graag met jou over mogelijke oplossingen. Uiteraard rekening houdend met jouw persoonlijke stijl.

Wij komen graag fysiek samen, gewoon voor de gezelligheid of om elkaar te versterken. Flexibiliteit zit in ons DNA. Je weet zelf goed in te schatten waar je de meeste waarde levert; op kantoor bij de opdrachtgever, ShftCtrl of gewoon lekker in je trainingsbroek thuis.

Heb jij het ShftCtrl dna?

Dit ben jij

 • Je bent een kei in communicatie, zowel mondeling als schriftelijk en met verschillende doelgroepen. Communicatie is immers een belangrijke pijler van een jouw rol als Agile Consultant;
 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ten minste twee jaar werkervaring met agile samenwerken (Scrum, Kanban, SAFe);
 • Je bent gecertificeerd Professional Scrum Master I (PSM I) of vergelijkbaar, of bent bereid deze te behalen;
 • Het is een pre als je gecertificeerd Professional Scrum Product Owner I (PSPO I) bent.
Dit krijg je van ons!

Dit zijn wij

Wij zijn een bevlogen en gezellig team van consultants. We zijn gedreven om oprecht waarde te leveren, zowel voor onze opdrachtgevers als maatschappelijk.

De sfeer onderling is heel toegankelijk, we staan altijd open voor nieuwe ideeën en experimenteren graag. Hierbij is er veel ruimte voor eigen initiatief. Ondernemerschap en authenticiteit zit in ons DNA.

In ons mooie kantoor spelen wij graag een potje tafeltennis, gaan we Mario Karten op de Nintendo Switch of lopen we langs Ledig Erf naar de Oude Gracht in hartje Utrecht.

We kijken er naar uit om kennis met je te maken!

Dit is wat je van ons kan verwachten

 • Verandering! Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Samen met jou en onze klanten gaan we geen uitdaging uit de weg. Hierdoor is geen dag (en opdracht) bij ShftCtrl hetzelfde. Hoe tof is dat!
 • Een werkomgeving waar werkplezier heel normaal is. Met veel ruimte voor jouw ideeën;
 • Salaris: € 3500 – € 4500,- bruto per maand;
 • Flexibele werkregelingen en mogelijkheden voor groei en vooruitgang;
 • We gaan niet je energierekening betalen maar leveren je wel de energie voor > 10;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen per kalenderjaar op basis van fulltime;
 • Laptop en iPhone van de zaak;
 • Uitstekende koffie;
 • Afwisseling: werken bij onze opdrachtgevers, vanuit huis en op kantoor bij ShftCtrl.
Klaar om jouw carriere te shiften?

We komen graag met je in contact