Shift jouw carrière

ShftCtrl – Maakt werken leuker en effectiever

Onze vacatures

Experts in organisatieverandering

Werken bij ShftCtrl

Bij ShftCtrl veranderen we samen organisaties in lerende organisaties. We bieden flexibiliteit, betekenisvol werk, ontwikkelingsmogelijkheden en ondersteunen teams ter versterking met slimme technologie.

Naast samenwerken met aansprekende opdrachtgevers, werken we bij ShftCtrl met elkaar aan de groei van onze eigen organisatie. Dat doen we met een team van circa 15 consultants. Het geheim? We werken agile samen én versterken elkaar op basis van ieders kennis en kunde.

Onze cultuur is informeel waarbij persoonlijke ontwikkeling en gezelligheid vanzelfsprekend is. Een goede sfeer binnen het team is voor ons belangrijk. Onze locatie is dichtbij het inspirerende Ledig Erf, in het centrum van Utrecht direct naast station Vaartsche Rijn.

Afhankelijk van jouw rol en opdracht, werk je zowel bij de opdrachtgever als op kantoor bij ShftCtrl in Utrecht of vanuit huis. Uiteraard ben jij in de lead.

Carrièremogelijkheden

Bij ShftCtrl staat ontwikkeling centraal. De ontwikkeling van de klant, van het ShftCtrl team en die van jou persoonlijk. We hebben diverse carrièrepaden.

Je kunt je ontwikkelen en specialiseren binnen jouw rol op zowel team- als organisatieniveau en op operationeel, tactisch of strategisch niveau. Precies daar waar jouw behoeften liggen.

We zijn actief bezig met innovatie, duurzaamheid en gebruiken de nieuwste ontwikkelingen binnen (en buiten) ons vakgebied.

Als Business Analist aan de slag bij ShftCtrl?

Dé kickstart van jouw carrière!

Sta jij aan het begin van je loopbaan en barst je van de energie om het verschil te maken? Dan is de rol Business Analist dé kickstart die je zoekt!

Bij ons krijg je de kans om uitdagend en betekenisvol werk te doen binnen een dynamische en innovatieve omgeving. Tijdens jouw carrière bij ons wordt je intensief begeleid en krijg je de ruimte om jezelf pijlsnel te ontwikkelen, volledig gebaseerd op jouw unieke kwaliteiten en ambities.

Klinkt dit als de perfecte kans voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Wij kijken uit naar jouw frisse blik en enthousiasme.

Intensieve begeleiding

Onze ervaren professionals staan klaar om jou te coachen en begeleiden.

Pijlsnelle ontwikkeling

Je volgt trainingen en leert direct in de praktijk. Alles om jouw vaardigheden en kennis te vergroten.

Persoonlijke groei

We investeren in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Luister naar de podcast

En leer meer over het creëren van wendbare organisaties door zelforganisatie.

Klaar om jouw carriere te shiften?

We komen graag met je in contact